Melvin Manhoef vecht zijn afscheidpartij tegen Remy Bonjasky

Gisteren werd er bekend gemaakt dat de laatste kickbokspartij van Melvin Manhoef tegen niemand minder zal zijn dan Remy Bonjasky. De twee mannen hebben al drie keer eerder een ring gedeeld en gaan het nu voor de laatste keer uitvechten.

Het gevecht zal zich gaan afspelen tijdens de World Fighting League: Final 16 op 29 oktober in het Topsportcentrum te Almere.

Hoewel Manhoef al een tijdje niet in een ring heeft gestaan maar een kooi wil dat niet zeggen dat de kickbokslegende het verleerd is. Melvin “No Mercy” Manhoef heeft een kickboksrecord van 37 overwinningen tegen 12 verliespartijen. De laatste keer dat Manhoef in de ring stond was voor Bellator’s eerste Kickboksevenement tijdens Bellator 152 tegen Alexandru Negrea die hij uiteindelijk verloor via unaniem besluit.

Zijn tegenstander Remy Bonjasky is al een aantal jaar met pensioen en zal voor dit gevecht weer zijn handschoenen aantrekken. De record van “The Flying Dutchman” staat momenteel op 78-18 en heeft zijn laatste partij gehad in 2014 tegen Mirco “Cro-Cop” Filipovic die hij winnend wist af te sluiten.

Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws over World Fighting League: Final 16

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY