Costello “The Spaniard” van Steenis tekent contract bij Bellator MMA

Gisterenavond maakte Costello van Steenis via Facebook bekend dat hij een contract heeft ondertekent bij Bellator MMA. De 24-jarige van Steenis staat momenteel 8-1 op Sherdog en vecht in de middleweight (185lbs) divisie.

Van Steenis heeft een 5-fight contract ondertekent en zijn debuut partij is nog niet duidelijk, maar hij hoopt zijn debuut in oktober te maken samen met vriend en trainingspartner Gegard Mousasi. In de middleweight divisie waar momenteel Rafael Carvalho de scepter zwaait zijn er een hoop mooie matches te maken voor van Steenis. De Nederlandse prospect heeft vijf submission overwinningen op zijn naam en “The Spaniard” kan voor iedereen in die divisie problemen veroorzaken.

Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws over Costello van Steenis.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY