UFC 214 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC 214 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 214 zal zich gaan afspelen op zaterdag 29 juli gaan afspelen in de Honda Center in Anaheim, Californië.

In aflevering  1 van UFC 214 Embedded, pusht de voormalige light-heavyweight kampioen Jon Jones zich om nieuwe hoogtes te bereiken in zijn aanstaande rematch tegen rivaal Daniel Cormier. Regerende kampioen Cormier traint op de American Kickboxing Academy naast Cain Velasquez voor de belangrijkste partij van zijn leven. Na een buitentraining weerspiegelt Cormier zijn passie voor de sport van MMA en gaat hij terug naar de sportschool waar hij en Jones mediaverplichtingen ondergaan. Jones’s teamgenoten Holly Holm en Michelle Waterson gaan samen met hem mee als “Bones” zijn blauwe band Jiu-Jitsu ontvangt.

Comments

comments

Categories
EmbeddedPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY