UFC 214 Embedded: Vlog Series – Episode 2

UFC 214 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 214 zal zich gaan afspelen op zaterdag 29 juli gaan afspelen in de Honda Center in Anaheim, Californië.

In aflevering 2 van UFC 214 Embedded, resulteert een dag in de salon in een onbedoelde kopstoot voor featherweight titeluitdager Cris Cyborg. Halverwege het land in Houston evalueert haar tegenstander Tonya Evinger de angstfactor van haar volgende opdracht. In Long Island laat welterweight kampioen Tyron Woodley weten dat hij een Bollywood acteur is. Zijn uitdager Demian Maia brengt tijd thuis door met zijn kinderen in Sao Paulo. Light-heavyweight kampioen Daniel Cormier krijgt een ruggengraat aanpassing van zijn teamgenoten na een zware trainingsessie en de terugkerende uitdager Jon Jones negeert het onweer voor een fietsrit in de regen.

Comments

comments

Categories
EmbeddedPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY