UFC 214 Embedded: Vlog Series – Episode 3

UFC 214 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 214 zal zich gaan afspelen op zaterdag 29 juli gaan afspelen in de Honda Center in Anaheim, Californië.

In aflevering 3 van UFC 214 maken de light-heavyweights Jon Jones en de regerende kampioen Daniel Cormier de media rondes in LA. Thuis in Orange County, pakt featherweight titeluitdager Cris Cyborg voor haar korte rit naar fight-week en laat een aantal cadeaus van fans zien. Haar tegenstander Tonya Evinger traint om zo veel mogelijk rondes te vechten in welke stijl dan ook nodig is om de strijd te winnen. Cormier maakt een omweg naar zijn Reseda kapper en Jones kijkt een interview op tv. Die nacht neemt ‘Bones’ zijn riem naar de UFC Gym voor een after-hours training.

Comments

comments

Categories
EmbeddedPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY