UFC 214 Embedded: Vlog Series – Episode 4

UFC 214 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 214 zal zich gaan afspelen op zaterdag 29 juli gaan afspelen in de Honda Center in Anaheim, Californië.

In aflevering 4 van UFC 214 zie je light-heavyweight titel uitdager Jon Jones die geniet van een pannenkoekenontbijt, terwijl kampioen Daniel Cormier en zijn team bij Poke OG gaan eten. Featherweight titel kanshebber Cris Cyborg houdt zich bezig met een mani-pedi, en tegenstander Tonya Evinger komt in Anaheim en ontmoet een toegewijde Conor McGregor fan. Bij het hotel zie je atleten, waaronder welterweight kampioen Tyron Woodley en zijn uitdager Demian Maia interviews geven, posters tekenen en passen ze in Fight Kits.

Comments

comments

Categories
EmbeddedPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY