Matt “The Immortal” Brown kondigt pensioen aan

Na twaalf jaar heeft Matt Brown besloten om zijn handschoenen achter te laten in de octagon na zijn partij tegen Diego Sanchez op 11 november.

“The Immortal” staat bekend om zijn doorzettingsvermogen, zijn spectaculaire partijen en zijn hardheid. In zijn carriere heeft Brown een record behaald van  20-16 en na 37 partijen zal de beste man met pensioen gaan. Via social media liet Brown ons weten dat zijn volgende partij ook zijn laatste zal zijn.

Matt Brown heeft in zijn carriere tegen vele grote namen gestaan zoals, Stephen Thompson, Mike Swick, Erick Silva, Robbie Lawler, Demian Maia, Johny Hendricks, Jake Ellenberger en Donald Cerrone. Momenteel heeft Brown drie achtereenvolgende verliespartijen en hij zal proberen om winnend met pensioen te gaan.

Het gevecht met Diego Sanchez is een heuse “fan-favorite” partij. Beide mannen komen namelijk altijd voor de finish en staan bekend om hun oorlogen in de octagon. Wij van Dutch Fight Network wensen  Matt “The Immortal” Brown succes in zijn pensioen.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY