Mizuto Hirota van UFC Japan kaart afgehaald

Hij zag er al niet gezond uit tijdens de wegingen gisteren, maar nu hebben de officials van de UFC toch Mizuto Hirota van de kaart gehaald.

Mizuto Hirota stond geplant om het op te nemen tegen Charles Rosa die wel gewicht had behaald in de featherweight divisie. De Japanse Hirota kwam overigens ook vier pond over het afgesproken gewicht op de schaal staan (150 lbs) en zag er niet gezond uit. De 36-jarige Japanner werd door zijn team en het personeel geholpen om van het podium af te komen en de officials zijn het niet ontgaan.

Mizutu Hirota heeft vijf keer eerder gevochten op featherweight (145 lbs) en is alle keren zonder problemen op gewicht gekomen. Het gevecht tussenĀ  hem en Charles Rosa is van de kaart gehaald en de partij tussen Jussier Formiga en Ulka Sasaki is gepromoveerd naar de main card. Bekijk de gehele card en line-up HIER.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY