James Gallagher geblesseerd en zal niet vechten tijdens Bellator Dublin

De jonge Ier, James Gallagher heeft blessures opgelopen in zijn voorbereiding op het Bellator 187 main event in de 3Arena in Dublin. 

De Ierse superster James Gallagher zou het in Dublin gaan opnemen tegen Jeremiah Labiano in het main event van de avond, maar blessureleed heeft er voor gezorgd dat hij zich helaas moet terugtrekken. Tijdens zijn voorbereiding heeft hij een knieblessure opgelopen en zal enige tijd nodig hebben om te herstellen.

Het main event zal overgenomen worden door James Gallaghers grootste rivaal, A.J. “Mercenary” McKee (9-0). Die zal het gaan opnemen tegen Gallagher’s SBG teammate, Brian Moore (10-5). De rivaliteit tussen McKee en Gallagher gaat al enige tijd terug toen McKee’s teammate Anthony Taylor het opnam tegen Gallagher, sindsdien is het water en vuur als ze in elkaars buurt zijn.

Er wordt al heel lang verwacht dat deze twee mannen uiteindelijk tegenover elkaar komen te staan als de twee ongeslagen, jonge prospects, maar keer op keer krijgen ze andere tegenstanders. Nu stonden ze beide gepland in Dublin en leek het een mooie kans om het gevecht aan te kondigen mochten ze beide met de winst er vandoor gaan. Helaas gaat dat verhaal niet door en zal McKee het main event gaan verzorgen tegen Brian Moore.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY