Dit weekend vechten Hesdy Gerges en Melvin Manhoef

Deze zaterdag is Bellator in Milaan, Italie met Bellator Milaan en Bellator 230.

Op de main kaart van Milaan en van Bellator 230 zullen er 2 Nederlandse grootheden in de kooi stappen. Hesdy Gerges & Melvin Manhoef. Na een succesvolle kickboks carrière bij de grootste organisaties in de wereld besloot Hesdy Gerges zijn debuut te maken in MMA. Hesdy vocht zijn debuut partij tegen Domingos Barros bij Bellator 211 in Genua, Italie en verloor die op TKO. Gerges is nu gebrand zijn om zijn eerste MMA overwinning te pakken bij Bellator in Milaan, Italie. Hij staat tegenover Drahos Zubko (3-1-0) die zijn laatste partij op TKO won tegen Dmitriy Matvienko (0-1-0) bij DiamondBoxing – Turneul MMA. Ze zullen geen vreemde zijn van elkaar sinds ze beide bij GLORY hebben gevochten. Nu kruizen hun paden voor de eerste keer in de kooi.

Ook vecht de MMA veteraan Melvin “No Mercy” Manhoef tegen Yannick Bahati. Manhoef zal zijn 101ste partij vechten op deze avond. Zijn laatste partij won hij van Kent Kauppinen in een beslissing op Bellator 223. Hij had aangegeven dat dit mogelijk 1 van zijn laatste gevechten kan zijn bij Bellator dus wil deze graag met een knal afronden. De Engelse Yannick Bahati (9-4-1) won zijn laatste partij bij Bellator Birmingham met een submission van Amir Dadovic (4-5-0). Hij heeft 4 KO’s en 4 Submissions op zijn naam staan dus de kans is heel groot dat deze partij zal eindigen met een finish.

Comments

comments

Categories
News

Leave a Reply

RELATED BY