Tyrone Spong uit zijn gevecht bet Usyk (UPDATE)

De Surinaamse zwaargewicht boxer Tyrone Spong zou aankomende Zaterdag staan tegenover Oleksandr Usyk

Maar het lijkt erop dat dit niet doorgaat. Bokspromotor Eddie Hearn heeft laten weten dat anti-doping program VADA Spong heeft gepakt met een verboden substantie.
Amerikaanse journalist Mike Coppinger van The Athletic bevestigde ook dat Spong volgens zijn bronnen niet zou vechten.
De stop waar Spong op werd getest is dezelfde stof waarvoor Brock Lesnar en Jon Jones positief voor zijn getest.

Tyrone Spong reageerde via zijn instagram op deze aanklagingen:

View this post on Instagram

They can’t keep a good man down!!

A post shared by Tyrone Spong (@tyrone_spong) on

UPDATE: 10 minuten geleden poste de WBC Latino & WBO Latino Heavyweight Kampioen Tyrone Spong op zijn instagram een brief van VADA die hij op 2 Oktober heeft ontvangen waar ze zeggen dat hij NEGATIEF had getest. Hij zegt dat hij erin geluisd is door iemand en nog steeds vanavond op het vliegtuig wil stappen om morgen alsnog tegen Usyk te vechten.

View this post on Instagram

😤 Just received word from VADA that my 3rd and last urine sample taken on Oct 2nd was NEGATIVE for all prohibited substances. As I’ve said all along, I’m a clean fighter and the previous results were inaccurate or manipulated. Who is responsible for this? It’s shameful that I’ve been robbed of the opportunity. His team knew I was a very big risk and could hurt him and needed a way out to avoid total embarrassment. I’ve been wronged and I’m pissed off. I’m willing to get on a plane tonight and step in the ring tomorrow night and fuck shit up!! @mundoboxing @marcosgonzalezesq @aandtpromotions #Tyrone #King #Spong #Suriname #Native #Warrior #Paramaribo #Champion #Fighter #Grandchamp #Warrior #Amazon

A post shared by Tyrone Spong (@tyrone_spong) on

Comments

comments

Categories
News

Leave a Reply

RELATED BY