Resultaten van onze Nederlanders van Bellator Milaan

De Nederlanders Melvin Manhoef en Hesdy Gerges vochten afgelopen weekend bij Bellator Milaan.

De 43-jarige Melvin Manhoef (nu 32-14-1-2) vocht zijn laatste partij bij Bellator en won die van Yannick Bahati (nu 9-5-0) in de eerste ronde via TKO (Ground & Pound). Twee Jaar gelden vocht hij zijn afscheid kickboks partij van Remy Bonjaski met een beslissing bij zijn eigen organisatie World Fighting League.

Hij heeft nog niet laten weten of dit ook zijn afscheid partij was dus er bestaat een mogelijkheid dat hij zijn carriere ook eindigt bij zijn eigen organisatie World Fighting League MMA. In Bellator eindigt hij met een 4 wins 3 losses en 1 no contest. En had in 2016 volgens het publiek de titel gewonnen maar verloor die op de kaarten van de jury.

Bekijk hieronder zijn finish bij Bellator Milan.

De 35 jarige kickbox veteraan Hesdy Gerges (nu 0-2-0) stapte voor de 2de keer in in de Bellator kooi voor zijn 2de MMA gevecht en verloor die op punten. Zijn vriendin en Bellator kickbocks Kampioen Denise Kielholtz poste op instagram het volgende bericht vanuit haar vriend.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNews

RELATED BY