Wie is next voor Costello van Steenis en zou dat dan tijdens Bellator NL zijn?

Bellator heeft aangekondigd een show te doen in Nederland. Dat lijkt ons een perfecte plek om Costello van Steenis zijn volgende partij te laten draaien.
We spraken vorige week met Bellator middleweight Costello van Steenis tijdens de Dutch Fight Podcast en de Vlaardinger wil graag snel weer de kooi in. Aangezien Bellator heeft aangekondigd om een show in Nederland te houden zou dat een logisch strijdtoneel zijn voor “The Spaniard”. Van Steenis vind dat een goed idee maar laat er weinig over los maar wie weet, weet hij meer maar mag hij er niet over praten. Er zijn wat woorden over en weer gegaan met ongeslagen Bellator atleet Fabian Edwards (broertje van Leon Edwards) en het zou een mooie partij zijn om te bepalen wie de echte Europese Bellator koning zal zijn. Fabian “The Assassin” Edwards heeft momenteel een ongeslagen record van 9-0 en verkondigd al even dat hij Bellator’s beste Europese atleet is maar daar heeft Costello van Steenis natuurlijk ook iets over te zeggen. Het zou niet zomaar kunnen bepalen wie er Bellator’s beste Europese atleet is, maar ook wie het dichtste bij een titleshot zit. Beide mannen hebben vier overwinningen binnen de Bellator kooi en zitten op de fasttrack naar die titel. Bekijk hieronder wat Costello nog meer te vertellen had in de podcast:

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY