John Winter vs. Arya Sheikh Hosseini co-main event van Atlas MMA 7: A New Era

Het was al bekend dat Winter zou gaan vechten bij Atlas MMA maar nu heeft hij een tegenstander en hij zal in het co-main event staan.

Heavyweights John Winter en Arya Sheikh Hosseini zullen het co-main event verzorgen van de zevende editie van Atlas MMA. Winter is geen onbekende bij de organisatie en heeft in zijn laatste uiting een spectaculaire KO over Damian Olszewski weten te scoren. We spraken Winter in aanloop naar dit gevecht op de podcast, luister dat HIER terug.

John Winter is van origine een BJJ’er maar kan erg goed staand uit de voeten, dat heeft in zijn pro debuut wel laten zien. Hij geeft zelf aan dat hij zijn volledige game aan het uitbreiden is en manager Gino Kroes gaat zelfs zo ver om te zeggen dat Winter de beste heavyweight is die Nederland te bieden heeft. Deze partij zal gaan uitwijzen wie tijdens het volgende event zal gaan vechten om de felbegeerde Atlas MMA heavyweight belt.

Arya Sheikh Hosseini is bekend uit het Sambo wereldje waar hij veel succes wist te behalen. De MMA kooi is net iets anders en daar zal hij nog zijn eerste overwinning moeten verdienen. Na een tijd weg geweest te zijn is hij er op gebrand om zijn succes in het Sambo om te zetten naar Mixed Martial Arts. Een gevaarlijke grappler die een kast van een beer is met flinke kracht. Alle ingrediënten om er een knalpartij van te maken.

Comments

comments

Categories
AankondigenATLAS MMAEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY