Brian Hooi wint in Engeland van huidig EFC kampioen

Het is ongeveer twee jaar geleden dat Hooi weer een MMA partij had gedraaid maar daar was weinig van te zien toen hij in de Battle Arena kooi stapte.

De Hagenees Brian Hooi was afgereisd naar Birmingham, Engeland om tijdens de 59ste editie van Battle Arena het co-main event te verzorgen. Zijn tegenstander was de thuisfavoriet Joe Cummings (6-2) die ook huidig EFC lightweight kampioen is. Ook al had Hooi al twee jaar geen MMA partij gedraaid was daar weinig van te merken. In een dominante partij wist Hooi een unanimous decision te scoren en zijn terugkeer naar de kooi indrukwekkend over een hele sterke tegenstander af te sluiten.

What is next for Hooi? We vroegen hem of hij nog iets op de planning heeft staan waarop hij antwoord: “Als iemand accepteert dan 18 april GMC 25”. Er zijn al twee tegenstanders van Hooi teruggetrokken voor GMC 24 (lees dat HIER terug). Daardoor kon hij de partij in bij Battle Arena aannemen en nu aast hij dus op een partij op het volgende evenement van GMC op 18 april.

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

RELATED BY