VIDEO: Francis Ngannou vs Jairzinho Rozenstruik

UFC poste een korte video over de partij tussen de 2 grote heavyweights.

Aankomende zaterdag zal het eindelijk gebeuren. De partij tussen Ngannou en Rozenstruik is nu 2 keer uitgesteld door de Corona virus. Dit weekend heeft de UFC besloten om UFC 249 door te laten gaan met een killer kaart, waaronder de heavyweights. Rozenstruik was nog in het nieuws omdat hij aangaf dat hij dit gevecht graag voor de interim belt wilde vechten. De UFC is hier niet op in gegaan. De winnaar van deze partij heeft een grote kans om tegen de winnaar van Daniel Cormier en Stipe Miocic te komen staan voor de UFC Heavyweight Championship.

Wij spraken met Jairzinho Rozenstruik na de afzegging van de UFC van zijn main event gevecht tegen Ngannou, luister hieronder het hele gesprek:

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY