Melvin Manhoef vs Simon Biyong

Melvin Manhoef zal het opnemen tegen Simon Biyong

Vandaag werd bevestigd via Bellator MMA press release dat Manhoef vecht bij Bellator Parijs

De veteraan Melvin Manhoef (32-14-1-) zal terug keren bij Bellator 248 in Parijs, tegen Simon Biyong (7-1-0). Dit word Biyong zijn eerste partij in Bellator. Zijn laatste partij stond hij tegenover Vitaly Shemetov bij RIZIN 20. “Hemle” is momenteel op een 4 fight win streak waarbij alles op TKO gewonnen is. Een grote kans om te vechten tegen de veteraan Melvin “No Mercy” Manhoef.

Manhoef maakt een compleet nieuwe comeback in Bellator en is nu voor de eerste keer in de organisatie op een 2 fight win streak, waar hij is zijn laatste gevecht tegen Yannick Bahati TKO sloeg in de eerste ronde. Net als zijn laatste gevecht zal dit gevecht plaats vinden in de Light Heavyweight divisie.

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY