ATLAS MMA 8

Atlas MMA 8 komt hard! Ze hebben niet 1, niet 2 maar 3 titlefights!

Het event zal er anders uit gaan zien als voorgaande keren aangezien Corona maar ze komen weer met knalpartijen!

Atlas MMA heeft altijd een knal kaart staan maar dit keer zal het event wat anders verlopen dan we normaal van de organisatie gewend zijn. Om toch binnen de regels rondom het corona debacle te blijven heeft de organisatie er voor gekozen om het evenement op te splitsen in drie delen, series 1, 2 en 3. Er mogen natuurlijk maar een beperkt aantal mensen binnen (250) en daarom zullen er kaarten te koop zijn per serie. Vecht jouw teammate of vriend(in) in series 1 dan koop je een kaart voor series 1, vechten ze op series 2 of 3 koop je daar kaarten voor. Een slim idee om elke vechter toch meer kans te geven om hun aanhang rondom hun partij te hebben en toch binnen de regels van de maatregelen te blijven.

Mocht je alsnog niet op tijd een kaartje kunnen bemachtigen, “DFN’s got you”. Zoals we een aantal maanden geleden bekend hebben gemaakt is dat wij Dutch Fight Network een samenwerking zijn aangegaan met Atlas MMA en dat houdt onder andere in dat wij een stream gaan verzorgen, zodat we de kleine bezoekers capaciteit toch wat kunnen compenseren. Houd de page in de gaten want meer nieuws daarover later.

Heavyweight Titlefight: Ruud Vernooij vs. John Winter

Zoals hierboven al staat zullen er maar liefst drie titlefights gaan plaatsvinden! Elke series word afgesloten met een titlefight en we kunnen je al zeggen dat zijn niet de minste. We hadden eerder al het NIEUWS gedropt dat heavyweights John Winter en Ruud Vernooij voor de titel zouden gaan vechten maar daar zijn dus twee titlefights bijgekomen.

Welterwweight Titlefight: Losene Keita vs. Nasr Essalhi

Een gruwelijke partij in de welterweight divisie tussen de explosieve Losene Keita en knokker Nasr Essalhi. De Belg Losene Keita is bij ons een bekende en is al meerdere malen bij ons ons op de podcast geweest. Trainend uit Lamiro Gym onder Steven Wauters is Keita een rijzende ster in de sport hij is namelijk in 2019 begonnen aan zijn professionele MMA carrière en staat nu al op 4-0. Zijn tegenstander Nasr Essalhi komt vanuit het kickboksen en heeft een erg gevaarlijk stand-up game. Hij traint uit Ringersport en heeft momenteel een record van 2-3 en verloor zijn laatste partij maar moet zeggen dat er veel mensen waaronder ik niet eens waren met de beslissing. Beide jongens komen altijd om te knokken en deze partij zal zeker voor vuurwerk gaan zorgen.

Bantamweight Titlefight: Daan Duijs vs. Hamid Sultanbiev

Dit word een technisch hoogstandje. Beide mannen hebben een hoop ervaring en zijn technisch erg aan elkaar gewaagd. Daan Duijs is geen onbekende bij Atlas MMA en heeft meerdere malen zijn kunsten vertoond voor de organisatie. Trainend bij Van Buel Sports heeft Duijs een record van 6-1 en is zijn grappling game erg sterk zoals je zou verwachten bij een Van Buel atleet. De Belgische Rus Hamid Sultanbiev keert terug naar MMA na twee jaar afwezigheid. Deze man heeft sterke handen maar is ook erg technisch aangelegd en altijd gevaarlijk. De Belg heeft dan wel twee jaar niet in de kooi gestaan maar neemt de nodige ervaring mee naar de kooi met een record van 7-6.

Comments

comments

Categories
AankondigenATLAS MMADutch EventsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY