Kevin van Heeckeren pakt de -85 Extreme Stand Up titel!

Gisteren stond de Enfusion kooi in Alkmaar voor ECE 4. Kevin Heeckeren stond in een titelpartij tegenover Jeroen van Diemen.

Het was een hectische aanloop voor Kevin van Heeckeren die in eerste instantie een MMA partij zou gaan draaien tijdens ECE 4. Na het afzeggen van zijn originele tegenstander is de organisatie op zoek gegaan naar een vervanger. Die vonden ze maar ook deze tegenstander moest afzeggen door Corona. Op het nippertje wist de organisatie toch nog een tegenstander te vinden in Jeroen van Diemen maar de partij werd omgezet van een MMA partij naar een Extreme Stand UP rules partij.

In een harde strijd was het van Heeckeren die de partij wist te winnen via beslissing en de eerste ECE Extreme Stand-Up kampioen te worden. Wanneer hij verwacht word om zijn titel te verdedigen is nog onbekend. We weten wel dat van Heeckeren nog steeds MMA wil gaan doen maar hoe dat uit gaat pakken is nog onduidelijk.

Wij zien online dat er nog wat onduidelijkheid is over de regels dus laten we even de regels erbij pakken. Check ze hieronder:

Comments

comments

Categories
EnfusionEnfusionMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY