Dutch Fight Podcast #31: Jack Grant en Hyram Rodriguez

In de 31ste aflevering van de Dutch Fight Podcast hebben we deze keer twee gasten voor jullie, Jack Grant en Hyram Rodriguez.

We are back! In deze aflevering spreken we als eerst met de Engelse Jack Grant (16-5) die 12 december tegenover Agy “The Wolverine” Sardari zal staan voor de vacante Cage Warriors lightweight titel. De 28-jarige Grant heeft een record van 16-5 en een hoop ervaring in de grappling wereld. Het zal zijn tweede keer zijn voor de vacante lightweight titel aangezien voorgaande Cage Warriors kampioenen opgepikt werden door de UFC. Die vorige partij verloor hij van Jai Herbert en zal nu zijn herkansing krijgen tegenover “The Wolverine”. Uiteraard hebben we het over zijn verleden en hoe hij in aanraking is gekomen met Martial Arts maar ook spreken we hem over zijn aankomende partij en meer.

Onze tweede gast is een bekende binnen de Nederlandse MMA-scene, Hyram Rodriguez (17-28). Een ervaren veteraan van de sport die pas erg laat is begonnen met trainen en in 13 jaar 45 partijen heeft gevochten. De 38-jarige Rodriguez zou eigenlijk 5 december weer in de kooi stappen tijdens een toernooi bij Mixfight Championship maar kreeg net bericht voor de podcast dat het verzet zal worden. We hebben het uiteraard met hem over hoe in aanraking is gekomen met Martial Arts, zijn record en over Agy’s aankomende titelpartij bij Cage Warriors.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.

Apple Podcast
Spotify
Google Podcasts
YouTube

Comments

comments

Categories
NewsPodcast

Leave a Reply

RELATED BY