Hyram Rodriguez- Mixfight Championship toernooi is uitgesteld

Hyram Rodriguez: Mixfight Championship toernooi is uitgesteld….

Er is verder weinig duidelijk over de verzetting van het toernooi in Duitsland, alleen weet Hyram dat het op een later datum zal gaan plaatsvinden

Hyram Rodriguez (17-28) is een van de meest ervaren MMA atleten van ons land, en dat terwijl hij pas op zijn 25ste begon met trainen. Waar hij erg goed aan zijn carrière begon is het daarna niet altijd even goed gegaan. Hij wijt dat aan meerdere dingen zoals niet altijd goede voorbereidingen, elke partij maar klakkeloos aannemen en niet altijd de discipline te hebben als professioneel atleet. De liefde voor de game verdween ook even zei die maar dat is weer volledig terug volgens de featherweight. Nu 38 jaar oud en 45 partijen verder is er nog steeds geen einde in zicht voor Rodriguez en zou hij 5 december meedoen aan het Mixfight featherweight toernooi.

We spraken Hyram Rodriguez op de Dutch Fight Podcast over het toernooi maar hij vertelde ons dat hij net een paar minuten voor de Podcast bericht kreeg dat het toernooi uitgesteld word. Het is vooralsnog onduidelijk of het hele event uitgesteld word of dat alleen het toernooi uitgesteld, ook is er nog geen reden gegeven door de organisatie. Veel minder druk zal hij het niet krijgen daardoor aangezien zijn pupil Agy “The Wolverine” Sardari 12 december in Engeland zal gaan vechten voor de Cage Warriors titel tegenover Jack Grant.

Comments

comments

Categories
EventsGecancelde PartijenMMA Nieuws

RELATED BY