Kaylee Vos pakt de winst bij EFM Show

Kaylee Vos pakt de winst bij EFM Show

Wij spraken van de week met de Nederlandse bantamweight.

Kaylee Vos vertelde ons dat ze klaar was voor deze partij en dat ze heeft geleerd van haar fouten van haar vorige partijen. Gisteren vocht Vos in Polen tegen Magdalena Loska, die meervoudig BJJ kampioen is.

Zoals Vos ons zei moest Loska haar wel eerst naar de grond brengen wat ze tegen zou houden met haar worstelen. En daar slaagde Vos compleet in. De Nederlandse vocht ook nog een gewichtsklasse hoger en wist met haar winst haar record weer recht te trekken naar 2-2-0.

Vorig jaar vocht Vos twee keer en we verwachten haar dit jaar zeker nog te zien vechten. Vos liet op haar instagram de volgende statement:

I got the victory! I trained hard for this I came to win and I succeeded. on to more competitions and a bright future. i am going to work hard every day to reach my goal this is just the beginning. i want to thank everyone who was there for me my friends and family i want to thank my corner the best @dj_arya_nl 🦁❤️ Hope y’all enjoyed! Now I’m going to enjoy my victory!

Bekijk hieronder de highlights van het gevecht en onze reportage van Vos voor het gevecht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EFM SHOW (@efm_show)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

Leave a Reply

RELATED BY