World Fighting League 5 kaart is bekend gemaakt

World Fighting League MMA 5 kaart is bekend gemaakt

Eerder van de maand maakte we al bekend wat de main event zou worden van WFL MMA 5

En nu heeft de organisatie hun hele kaart bekend gemaakt die een co promotie aangaat met nieuwe Nederlandse MMA organisatie Versus MMA. Opvallende partijen in de line up los van de main event zijn John Winter vs Salim El Ouassaidi en Freek van Eersel vs Senol Yazici.

John Winter vs Salim El Ouassaidi
De Nederlandse heavyweight prospect werd aangekondigd te vechten bij Levels Fight League 1 op dezelfde datum als WFL MMA 5 tegen Timur Shouddi die voor onbekende redenen dus niet doorgaat. Nu stapt de Surinaamse Nederlander bij WFL in de kooi om het op te nemen tegen de Franse Salim El Ouassaidi.

El Ouassaidi is een heavyweight prospect uit Frankrijk met een gelijke record als Winter.

Freek van Eersel vs Senol Yazici
Nog 2 prospects van Nederlandse bodem zullen elkaar vroeg treffen in hun carriere. De Nederlander Freek van Iersel zal zijn pro debut maken en sluit zijn amateur carriere af met een record van 6-2-0. Hij vocht voor het laatst in Oktober 2019 en is momenteel op een 3 fight win streak.

Senol Yazici heb je zeker vaak voorbij zien komen op de website die zijn pro carriere slow gestart heeft. Geplaagd door cancelingen en de pandamic vocht hij 1 van zijn 4 geplande partijen in Oktober 2020 die hij verloor op submission bij Fair FC 3 in Duitsland. Yazici staat momenteel 1-1-0 en had ook een impressive 7-3-0 Amateur record.

Een lijst van de rest van de partijen kan je hieronder vinden. Ben je benieuwd naar meer info over het evenement, posters, fight records etc klik hier.

Welterweight – Losene Keita vs Raymond Jarman
Catchweight 72 – Shamil Irisbiev vs Jimmy Coenen
Heavyweight – John Winter vs Salim El Ouassaidi
Light Heavyweight – Marko Petrovic vs Carlo Vrolijk
Featherweight – Freek van Iersel vs Senol Yazici
Featherweight – Sami El Hichou vs Quincy Makatita
Woman Bantamweight – Kelly Pinson vs Nadia Akyhari
Featherweight – Fawad Faghiri vs Stefano Cacatoli

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsWorld Fight LeagueWorld Fighting League MMA

RELATED BY