Orlando Prins heeft zijn eerste tegenstander voor NFC Series

Orlando Prins heeft zijn eerste tegenstander voor NFC Series

Het heeft even geduurd en we hebben moeten zoeken maar bron Prins zelf vertelde ons het nieuws.

De lightweight uit Groningen zal de 22ste in Duitsland meedoen aan de lightweight series van NFC (National Fighting Championship). De onverslagen Orlando Wilson Prins (2-0-0) en BJJ vechter zal het in de eerste ronde zal hij het op gaan nemen tegen kickboxer Ruslan Tokhtarov die zijn debut zal maken tijden NFC.

Dit word El Classico van MMA, de grappler vs de striker sinds Tokhtarov geen onbekende is in de ring. Hij heeft zeker 33 partijen gevochten als kickboxer dus ervaring op de voeten heeft hij.

Het format is bijna net als die van PFL. De winnaar zal punten verdienen en zal 24 Juni vechten in de 2de ronde. De 8 vechters met de meeste punten zullen in een bracket geplaatst worden voor de NFC lightweight title. Voor meer informatie over dit evenement kan je hier klikken.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY