(Winactie) World Fighting League Competitie

Win een gratis livestream voor World Fighting League Competitie. In het main event staat Jay Overmeer tegenover Chico Kwasi

Om te winnen ga naar onze Facebookpagina DFN Winactie like het bericht en laat een comment achter of ga naar onze Instagram DFN Insta Winactie en laat ook een comment achter.

De organisatie, World Fighting League van MMA legende Melvin Manhoef draait weer volle toeren sinds het Covid gebeuren. Dit zal het derde event worden nadat het hele land platgelegd werd en op 30 mei zal er een vierde event plaatsvinden (MMA). World Fighting League heeft een kickboks competitie opgezet in verschillende gewichtsklasse en zal regelmatig weer te zien zijn. De livestream zal aanstaande zaterdag om 19.30 beginnen en de kickboks card belooft een hoop vuurwerk.

“World Fighting League heeft een competitie gemaakt met verschillende jongens van verschillende gewichtsklasse (65-76, 70-72 en 77-79 kg). Iedereen zal aan het eind van de competitie hebben gevochten tegen alle jongens in hun eigen gewichtsklasse. Nadat iedereen tegen elkaar heeft gevochten zal er een 4-mans toernooi komen en vanuit daar wordt de kampioen bepaald. Om de 6/8 weken vechten de jongens en om de 2 weken hebben wij een wedstrijddag,”aldus WFL.

Fight Card:

  • Jay Overmeer vs. Chico Kwasi
  • Mitch Kuijpers vs. Bogdan Shumarov
  • Anis Karkach vs. Brahim Boukerch
  • Zahid Zairov vs. Adnane Ajaccio
  • Karim El Amri vs. Nawid Tahoeni
  • Mehdi Habchi vs. Nicky Lopez

Bekijk hieronder de post van WFL zelf:

Comments

comments

Categories
Kickboxing NieuwsNewsWorld Fighting League

Leave a Reply

RELATED BY