The Rundown: April

In The Rundown zullen Splinta en ikzelf Josh, de maand gaan bespreken en de punten en fights bespreken die er die maand gebeurd zijn. We zullen het zoals jullie van de podcast gewend zijn heel casual houden en neem ons vooral niet te serieus. Het was een drukke maand voor Nederlands MMA en we kunnen weer zeggen dat het een goede maand was voor de atleten.

We bespreken de partijen van Isis Verbeek (ja, alweer), Kaylee Vos, Senna van der Veerdonk, Gregory Milliard, Artur Szczepaniak en Champ Champ Reinier de Ridder. Daarnaast is er nogal wat nieuws voorbij gekomen zoals onder andere over Levels Fighting League, Fight Club Den Haag Summerslam, Jairzinho Rozenstruik, Costello van Steenis en het bericht van de Vechtsport Autoriteit.

Vergeet niet te liken en subscriben en mochten we iets vergeten te zijn laat ons in de comments weten wat jullie graag nog voorbij zien komen.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de The Rundown of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsThe Rundown

RELATED BY