Ruud Vernooij verliest zijn partij in de 1ste ronde van Kasim Aras

Ruud Vernooij verliest zijn partij in de 1ste ronde van Kasim Aras

De Rotterdammer stapte na 15 maanden weer een MMA kooi in voor een MMA partij.

Helaas eindigde de partij niet zoals gewild voor de Nederlander. In een interview die wij 2 weken geleden schoten met Vernooij liet hij weten nu weer in vecht shape te zijn en een goeie prestatie neer te willen zetten. De Duister dacht dat door duidelijk anders over en won de partij op een TKO in de 1ste ronde. Met deze loss word de fight record van Ruud Vernooij 6-6-0. Via de instagram story van Vernooij liet hij het volgende weten:

Lost my fight still love this game oss

Hieronder een screenshot van Ruud Vernooij zijn story:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY