Isis Verbeek: “Ik ga terug naar Amerika en als het goed is vecht ik in Juni weer””

Wij zijn deze maand langs geweest bij The Fight Queen bij Budo Training Physical.

Het is een tijd geleden dat we Isis Verbeek spraken, die toentertijd nog in Nederland woonde en opzoek was naar partijen. 1 jaar verder en 2 wins verder spraken we met The Fight Queen die voor een kleine break in Nederland is. We spraken met haar over haar huidige trainings situatie in Amerika en haar laatste gevecht die ze had bij iKon Fighting Federation 6. Ze won daar haar eerste partij via submission.

Ook spraken we met haar BJJ coach wanneer ze in Nederland is Erik van der Wal. Die ons ook verteld over haar training hier, zijn communicatie met head coach Michael Babb, en natuurlijk zijn reactie op haar eerste winst via submission.

Voor meer items over MMA vechters van Nederlandse bodem kan je hier klikken. Abonneer op onze YouTube kanaal hier om direct een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video word upgeload.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsInterviewsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY