Isis Verbeek keert weer terug de kooi in bij Combate Global

Isis Verbeek keert weer terug de kooi in bij Combate Global

The Fight Queen is sinds haar vertrek naar Amerika super actief geworden en elke maand in het nieuws.

Dat geld ook voor de maand Juli. Marcel Dorf poste vandaag het nieuws dat Verbeek een nieuwe MMA partij heeft staan en vrijdag al. Het was de bedoeling dat Verbeek vorige maand al zou vechten bij Jorge Masvidal zijn Bare Knuckle MMA organisatie Gamebred. Maar een dag voor het gevecht zij haar tegenstander de partij af.

Dat stopt de flow trein van The Fight Queen niet en ze stapt nu in de kooi tegen Caroline Gallardo uit Chili. Gallardo vocht haar laatste partij in November 2019 en won haar partij op unanimous decision. Verbeek vocht haar laatste 2 partijen dit jaar en won beide partijen. In Maart won ze van Valerie Wong via decision en in April won ze via Rear Naked Choke van Dana Yasiri Garcia.

De partij kan je bekijken via deze link. Bekijk hier meer over het Combate Global.

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY