25 Juli al tijd voor Levels Fight League 2

25 Juli alweer tijd voor Levels Fight League 2

Een week geleden maakte Levels Fight League bekend dat ze GLORY vechter Jason Wilnis hadden getekend.

En vandaag maakte ze bekend dat 3 weken al het volgende evenement van de kersverse organisatie zal zijn. In de co-main event zal Jason Wilnis komen te staan die zijn MMA debut zal gaan maken. Zijn eerste tegenstander word Erhan Okuroglü (1-1-0).

Okuroglü vocht zijn laatste partij bij LFL 1, waar hij zijn partij verloor op submission in de 2de ronde. Het gevecht zal weer te zien zijn op Fite.tv. Bekijk hier de volledige kaart van Levels Fight League 2 en hieronder de post van LFL:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

 

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY