Resultaten van grote 2de evenement van Levels Fight League

Resultaten van grote 2de evenement van Levels Fight League

De nieuwe organisatie is on a roll en geeft een 2de evenement in 2 maanden.

Gisteren hield Levels Fight League hun 2de event en hun main event gaat over de wereld heen. ex-Glory vechter Jason Wilnis maakte zijn MMA debut in de main event tegen de Deense Erhan Okurolgu. Wilnis won de partij in de eerste ronde via TKO. Wilnis staat bekend om het winnen van de UFC Middleweight kampioen Israel Adesanya. Het speculeren begint dus overal over de wereld.

Niet alleen was dit een een succesvolle evenement maar liet de organisatie ook weten dat het 3de evenement op 3 Oktober plaats zal vinden met in de main event Belgische Artur Szcenpaniak die het opgaat nemen tegen de WFL Welterweight kampioen Melvin van Suijdam. Lees hier meer over dit gevecht.

Wil je de volledige resultaten zien van het evenement? Of het evenement terug zien? Klik hier om alles terug te kijken.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsLevelsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY