2 Nederlands succesvol bij NFC Series Preseason 2de ronde

2 Nederlands succesvol bij NFC Series Preseason 2de ronde

Gisteren waren de NFC Series Preseason 2de ronde van de lightweight & welterweight toernooien.

In de lightweight toernooi vocht Mohamad Issa tegen Ali Almashaleh en vocht tot een no contest. In de 2de ronde gingen er knietjes heen en weer waarvan Issa eentje lande tussen de benen van Almashaleh die na een pauze om bij te kunnen komen niet meer verder wilde vechten. Issa gaat door zijn winst in de eerste ronde wel door naar de Playoffs.

In de welterweight toernooi kwamen 2 Nederlanders elkaar tegen in de 2de ronde. Chequina Noso Pedro nam het op tegen Lukasz Ulinski waar Noso Pedro de partij in 2 minuten van de eerste ronde wist af te ronden via submission. Dit zorgt voor Noso Pedro dat hij volle punten krijgt met een 1st round finish en bevestigd hiermee ook zijn plaatsing in de Playoffs.

Er is nog 1 Nederlandse wildcard in play voor de Lightweight Playoffs en dat is die van Orlando Wilson Prins. Prins moest zich door een blessure terug trekken uit zijn partij in de 2de ronde. Met een recovery en goeie plaatsing in de volledige rankings kan hij ook nog kans maken om terug te keren in de Playoffs.

De NFC Series Playoffs zullen plaatsnemen op 9 Oktober 2021. De atleten zullen dan 2 keer op 1 avond moeten vechten om hun plek in de finale te bevestigen. Bekijk hier meer over de NFC Series Preseason 2.

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY