Tegenstander en datum bekend gemaakt voor Jarno Errens

Tegenstander en datum bekend gemaakt voor Jarno Errens

Vechtsportinfo brak vandaag het nieuws over de data en tegenstander van Jarno Errens.

Ze vermelde dat Errens zijn UAE Debut gaat maken op 4 September bij UAE Warriors 22. De Nederlander is on a roll, en zit op een 3 fight win streak. Hij won zijn laatste partij via unanimous decision bij National Fighting Championship 4 tegen een sterkte tegenstander. Errens zal 4 September het opnemen in Abu Dhabi tegenover de 26 jarige Ali Kabdulla (6-0-0).

Kabdulla in onverslagen en vocht zijn 6 gevechten in Turkije, Rusland en Mongolië. Zijn laatste gevecht was bij Eagle Fight Championship 31 (de organisatie van Khabib Nurmagomedov). En won zijn partij via submission in de 2de ronde van Imran Zhulagov die op dat moment 11-1-0 was. Een zeer sterke tegenstander komt te staan tegen de Nederlander.

Wij vroegen Jarno Errens als hij iets te zeggen had over zijn partij en het was kort en krachtig:

Ik ga deze partij winnen man!

Bekijk hier meer informatie over UAE Warriors 22.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY