Ook Gokhan Saricam dit weekend bij Bellator Dublin

Ook Gokhan Saricam dit weekend bij Bellator Dublin

De heavyweight kondigde op zijn instagram aan dat hij zijn 3de partij bij Bellator zal gaan vechten.

Het is alweer een jaar geleden dat Saricam zijn laatste gevecht hield bij Bellator. Het was een korte partij die Saricam via KO wist te winnen in de eerste ronde. De bedoeling was dat Saricam eerder terug zou keren, maar een blessure weerhield hem hiervan.

De Belg zal het opnemen tegen Charlie Milner (7-1-0) die zijn Bellator debut zal maken in Dublin, Ierland. De Engelsman is momenteel op een 3 fight win streak en won lle 3 partijen via KO. Bekijk hier meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Saricam:

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY