NFC Titelshot geboekt voor Jarno Errens op 18 December

NFC Titelshot geboekt voor Jarno Errens op 18 December

Na zijn partij in September bij UAE Warriors keert de Nederlander terug voor een titleshot bij NFC.

In de NFC vechten dit jaar heel wat Nederlanders en er is een grote kans dat eind 2020 NFC 2 Nederlandse kampioenen zal hebben. Chequina Noso Pedro won zijn finale slot bij NFC Series en zal vechten voor de Welterweight Title en Jarno Errens krijgt een kans voor de Featherweight Title. Errens vocht in September een split draw tegen Ali Kabdulla bij UAE Warriors 22. In de laatste podcast hadden wij Errens te gast die ons vertelde over een blessure die hij overhield aan die partij.

Zo te zien is die gelukkig op gelost en is hij back in business. Voor zijn partij bij UAE Warriors vocht Errens bij NFC, waar hij een unanimous belissing won en daarmee een title shot binnen heeft kunnen slepen. Hij zal het op gaan nemen tegen de Duitser Max Coga die in September de title wist te winnen in de 2de ronde van Mohammed Trabelsi. Coga gaat al even rond in de scene en vocht in 2018 ook bij PFL Championships. Zijn gevecht voor de titleshot vocht bij ook bij KSW en hij won ook van andere Nederlandse vechters Joey Kuiten en Hyram Rodriguez.

Wil je meer weten over dit evenement klik hier en bekijk hieronder de post van NFC met een kort interview met Errens. Onderaan kan je het interview van ons bekijken met Errens bij de Dutch Fight Podcast.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY