Akira FC 6 Poster

John Winter vs Karl Nickel herboekt op Akira FC 5

Dit gevecht zou plaatsnemen tijdens Oldskool Heroes 2.0 in December, maar Nickel trok zich terug.

De heavyweights stonden al eerder in een heavyweight toernooi van de organisatie. Maar dit toernooi werd niet meer doorgezet en daardoor zijn de heren elkaar ontlopen. John Winter (5-2-0) is momenteel Nederlands actiefste heavyweight en vocht sinds November 2019 al 7 keer. Zijn laatste gevecht was op 1 Oktober waar hij bij kickboxgala Only The Strongest vocht als MMA main event waar hij zijn partij in de eerste ronde via submission wist te winnen.

Ongedeerd is hij ready voor zijn volgende gevecht en die zal zijn bij Fight Club Den Haag tegen Karl Nickel (4-1-0) die in Juni 2020 in hetzelfde heavyweight toernooi stapte als Winter bij Fight Club Den Haag, maar die helaas niet door werd gezet. Hierdoor zal dit ook Winter zijn eerste gevecht worden voor de organisatie.

Karl Nickel vocht al 2 keer eerder bij Fight Club Den Haag waar hij teamgenoot van John Winter, Soufyan Aarab versloeg via submission. En zijn pro debut tegen Stanislav Romanov van wie hij won via TKO.

Na zijn winst over Aarab vocht de Duitser voor de We Love MMA titel in 2020. Hij verloor dat gevecht via submission in de eerste ronde en is daarna niet meer de kooi in gestapt. Dit zal zijn comeback fight worden tegen Winter.

Dit gevecht zal zijn voor de European Heavyweight Title en het gevecht zal plaats vinden op Zondag 26 Maart bij Fight Club Den Haag’s Akira FC 5. Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • John Winter (100%, 4 Stemmen)
  • Karl Nickel (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 4

Laden ... Laden ...

Hier kan je meer informatie vinden over het evenement. Bekijk hier onder de aankondiging van de organisator:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY