Nieuwe tegenstander voor van Suijdam in Oktagon Toernooi

De Nederlander zou het oorspronkelijk opnemen tegen Christian Eckerlin (15-5-0)

Vandaag liet de organisatie weten dat de WFL & LFL Welterweight kampioen Melvin van Suijdam (13-5-0) een nieuwe tegenstander krijgt tegen de Slowakijse Radovan Úškrt (7-3-0). Een fan vote zorgde ervoor dan Úškrt zijn plaats kreeg tegen de Nederlandse kampioen. Úškrt vocht 7 van zijn 10 partijen bij de organisatie en won daarvan 5. Hij is momenteel op een 2 fight win streak en wist beide partijen te finishen via TKO.

Melvin van Suijdam komt van een title win af bij Levels Fight League, waar hij Liam Etebar (8-1-0) wist te submitten in de 2nde ronde van de title fight. Wie denk jij dat deze partij zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Melvin van Suijdam (80%, 4 Stemmen)
  • Radovan Úškrt (20%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 5

Laden ... Laden ...

De partij zal plaatnemen op 4 Maart in Tsjechië. Klik hier voor meer informatie over Oktagon 40 en bekijk hieronder de post van Oktagon MMA:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY