Losene Keita maakt korte metten tijdens featherweight debut

Losene Keita laat een grote impressie achter met featherweight debut

De Belg maakte zijn featherweight debut tegen de Zweed Samuel Bark bij Oktagon 39.

Na 3 fight en 3 wins in 2022 is stapt Losene Keita (10-0-0) verder op zijn eigen sneltrein richting greatness. Hij vocht voor dit jaar zijn eerste partij bij Oktagon 39 en laat een grote impressie achter tegen de Zweed Samuel Bark (8-2-0). In de 3de ronde wist The Black Panther de partij te finishen via TKO.

Dit is een grote stap naar de champ champ status die de Belg wilt bereiken. Met een UFC contract op het oog is het spannend om te zien wat de volgende stap voor Losene Keita zal zijn. Hij blijft met deze winst ongeslagen en verbeterd zijn record naar 10-0-0.

Bekijk hieronder de finish en klik hier voor meer informatie over Oktagon 39.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Comments

comments

Categories
Belgisch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

Leave a Reply

RELATED BY