John Winter vecht op Oktagon 42 tegen Stuart Austin

John Winter vecht op Oktagon 42 tegen Stuart Austin

Na de aankondiging van het tekenen bij de organisatie is nu eruit tegen wie de Nederlander zal vechten.

Vorige week kondigde John Winter (5-2-0) aan dat hij heeft getekend bij de organisatie. En vandaag word zijn tegenstander bekend gemaakt. Hij zal het op gaan nemen tegen Stuart Austin (16-8-0). Een zeer ervaren tegenstander die zijn laatste partij voor de PFL vocht, 2 gevechten bij Bellator heeft en een former BAMMA heavyweight kampioen is. Hij vocht ook tegen namen zoals UFC vechters Johnny Walker en Tom Aspinall, van Aspinall won hij via submission in 2015. Ook vocht Austin tegen Nederland Nills van Noord waarvan hij won via TKO in de eerste ronde in 2016.

Van zijn 16 wins won hij er 12 via finish. Winter zagen we voor het laatst in Oktober 2022 bij Only The Strongest waar hij won via submission in de eerste ronde. We zouden Winter nog vaker zien in 2022 maar 3 afzeggingen zorgde ervoor dat Winter minder actief kon zijn. Nu bij een grote organisatie is de kans van afzegging minder groot en is dit een groot gevecht die Winter op de map kan zetten. Wie denk je dat deze partij zal winnen?

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • John Winter (100%, 2 Stemmen)
  • Stuart Austin (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op 29 April 2023 in Slowakije, klik hier voor meer informatie over Oktagon 42 en bekijk hieronder de aankondiging van John Winter:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John Winter (@johnrswinter)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY