Victor Kuiks verliest eerste pro partij bij UWC 42
Foto: UWC

Victor Kuiks verliest eerste pro partij bij UWC 42

Gisteren vocht de Nederlander zijn 4de partij bij de Mexicaanse organisatie.

Voor de 4de keer stapte Victor Kuiks (3-1-0) de kooi in bij UWC in Mexico. Hij won zijn eerste 3 partijen allemaal via finish en was goed op dreef. Helaas liep het gisteren anders af dan verwacht. Kuiks kwam te staan tegenover Jesus Wong (1-3-0) die de Nederlander tot een beslissing wist uit te worstelen en daarmee ook de winst via unanimous decision wist te pakken. Kuiks liet een statement achter op zijn instagram en zei het volgende over het gevecht:

Outwrestled.

Yesterday wasn’t my night. I felt fit and violent going into this fight and have no excuses. My opponent executed his gameplan very well and controlled me with his wrestling and sheer strength. I took no serious damage so I’ll be back in the gym on Monday. The mission remains the same.

Everyone, thank you sincerely for the support, whether you bought a ticket or stayed up all night to watch me fight, I truly appreciate you.

Special thanks to my whole team @entram_gym and @ferjisensei @raul_entram and @miichaelufc for being in my corner. And thank you @pedro.gcastaneda from @cazaconsultores for the cold hard cash I needed to survive between fights.

Klik hier voor meer informatie over UWC en bekijk hieronder de post van UWC:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UWC Mexico (@uwcmx)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

Leave a Reply

RELATED BY