Event Results voor LFL New Talent 5

Gisteren vond de 5de editie van LFL New Talent plaats in Amsterdam.

25 partijen vonden plaats op de avond vol met amateur spektakel. In de main event vocht Zubir Mohammadi (6-0-0) die zijn ongeslagen record verdedigde tegen de ervaren Duitser Marc-Philippe Ngatchou (10-2-1). Mohammadi wist de partij te winnen via een unanimous decision.

2 verassende partijen en resultaten vonden plaats in de co main event en de partij daarvoor. In de co main event vocht de up and coming Carlos Zowa (5-2-1) tegen de Duister Altin Zenuni (13-2-0). Zowa verloor deze partij via unanimous decision. Met een ongelukkige no contest in zijn laatste partij kunnen we zeggen dat het dit jaar nog niet loopt voor de Nederlander zoals verwacht.

Nog een up and coming Nederlandse vechter Requisho Spa (3-2-0) vocht tegen debutant Onur Guner (1-0-0) die oorspronkelijk zou komen te staan tegen Maikel Frank. Die partij ging niet door voor Guner en trof het talent van Fight IQ in Spa. Guner wist in een grote upset te winnen van Spa via KO in de eerste ronde.

Heel wat gevechten vonden nog plaats gisteravond hier kun je de volledige lijst met resultaten bekijken.

Comments

comments

Categories
EventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY