Michal Denis Folc zal de kooi weer instappen bij Cage Warriors 160

De Poolse Nederlander keert weer terug de kooi in bij Cage Warriors 160.

Michal Denis Folc (7-5-0) zal zijn 3de gevecht houden voor Cage Warriors en keert weer terug na een succesvolle gevecht in April. Hij vocht toen tegen Chris Price (6-5-0) en won in de eerste ronde via ground & pound van de Engelsman. Hij trok hiermee zijn record recht bij de organisatie naar 1-1. Nu komt hij te staan tegen een bekende voor Nederlanders Antonio Sheldon (5-4-1).

Sheldon vocht zijn vorige 2 partijen tegen de Nederlanders Orlando Wilson Prins waarvan hij verloor en Jordy Bakkes waar hij een draw tegen vocht. Sheldon heeft nog geen partij bij de organisatie gewonnen en zal gebrand zijn om zijn eerste win te pakken tijden Cage Warriors 160.

Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Michal Denis Folc (100%, 1 Stemmen)
  • Antonio Sheldon (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 29 September tijdens Cage Warriors 160: Manchester in de BEC Arena, Engeland. Bekijk hieronder de aankondiging van de partij en klik hier voor meer informatie over het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cage Warriors (@cagewarriors)

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY