Cage Warriors 152- Manchester (Event Results)

Cage Warriors 152: Manchester (Event Results)

Gisteravond in Manchester stonden er op de kaart van Cage Warriors 4 Nederlanders.

Oorspronkelijk stonden er 5 Nederlanders op de lijst maar helaas vertelde Jordy Bakkes ons vorige week op de podcast dat hij door een blessure niet zou vechten tijdens Cage Warriors 152.

Helaas viel er nog een Nederlander af op fight dat zelf. Ghassan Abdenabi (4-0-0) zou 3 jaar weer zijn return naar de cage maken, maar zijn tegenstander zei af een aantal uur voor het gevecht. Abdenabi liet ons weten dat zijn tegenstander door medische redenen naar het ziekenhuis werd gebracht en dat een nieuwe tegenstander vinden niet mogelijk was in zo een korte tijd. Hij poste het volgende op zijn instagram stories:

Absolutely gutted to say that my fight has been canceled at the very last minute. My opponent had to be taken to the hospital due to medical reasons. Hope to have a update soon.

Als eerste gevecht op de kaart trad Orlando Wilson Prins (4-2-0) de kooi in dit zijn eerste winst wist te pakken bij de organisatie. Via split decision won hij van Antonio Sheldon (5-3-1) die tijdens Cage Warriors 146 een split decision draw vocht tegen Jordy Bakkes.

Daarna vocht de Poolse Michal Denis Folc (7-5-0) tegen Chris Price (4-1-0).ย  Bekend van de Nederlandse scene en zijn gevechten bij Versus MMA vertelde Folc ons op de podcast over zijn mental health problemen tijdens zijn vorige partij en dat hij nu goed weer in zijn vel zat en dat was te zien. Folc won via TKO in de eerste ronde. Bekijk hieronder de final sequence van het gevecht:

En in de co main event stapte Daan Duijs (8-2-0) eindelijk weer de kooi in bij Cage Warriors. Niet zonder wat drama. Eerste dag van fight week kondigde Cage Warriors aan dat de Nederlander een nieuwe tegenstander had gekregen in Nathan Fletcher (8-1-0). Op de podcast vertelde Duijs ons wat dit voor impact dit heeft voor het gevecht. Helaas verloor de Nederlander via submission in de eerste ronde. Zijn coach Duane van Helvoirt poste het volgende op zijn instagram stories:

We win together, we lose together. Moments like this suck, but we don’t stop, we learn, addapt, improve and comeback.

Bekijk hieronder de final sequence van het gevecht:

Bekijk hier meer informatie over Cage Warriors 152: Manchester.

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

Leave a Reply

RELATED BY