Orlando Wilson Prins zal terugkeren tijdens Cage Warriors 160

De Groninger zal terugkeren bij de organisatie en proberen zijn 2de winst te pakken.

In April keerde de super gefocusde Orlando Wilson Prins (4-2-0) terug de kooi in bij Cage Warriors en pakte zijn eerste winst via split decision van Antonio Sheldon (5-4-1). Prins vertelde ons op de podcast dat na in 2022 2 gevechten te hebben verloren via unanimous decision wilde de Nederlander niets anders dan zijn eerste winst pakken bij de organisatie. Bekijk hieronder:

Gisteren maakte de organisatie bekend dat hij zijn 2de partij voor dit jaar zal vechten in September tegen Cage Warriors debutant Umakhan Ibragimov (6-1-0). De Rus is op een super streak van 5 wins via TKO in de eerste ronde. Met een finish rate van 100% en zijn enige loss via guillotine choke is er een kans dat hij kan lopen in Prins zijn specialiteit Jiu Jitsu.

Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Umakhan Ibragimov (100%, 1 Stemmen)
  • Orlando Wilson Prins (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 29 September tijdens Cage Warriors 160: Manchester in de BEC Arena, Engeland. Bekijk hieronder de aankondiging van de partij en klik hier voor meer informatie over het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cage Warriors (@cagewarriors)

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY