Glory kondigt tegenstander voor Levi Rigters aan

Gisteren maakte Glory bekend dat Glory 89 in Bulgarije zou zijn met Levi Rigters in een toernooi.

Nog een Grand Prix Qualification gevecht is bekend gemaakt door de organisatie met #3 gerankte heavyweight Levi Rigters (14-1-0). Hij keer weer terug na zijn laatste gevecht tijden Glory Collision 4. Hij vocht en won een decision van de nu interim heavyweight kampioen Tariq Osaro (25-2-1). Nu krijgt de Nederlander een kans om zich te kwalificeren voor het grote Glory Grand Prix waar #5 gerankte Sofian Laidouni (35-2-1) zich in Mei plaatste. Bahram Rajabzadeh (65-1-0) zich afgelopen weekend ook met eens winst voor een slot in de Grand Prix.

Op 9 September zal ook de winnaar van Badr Hari en James McSweeney zich plaatsen in de Grand Prix. Rigters zal het op gaan nemen tegen Martin Terpstra (26-6-0) die afgelopen weekend ook meedeed aan een Grand Prix Qualifier Toernooi. Helaas verloor hij die partij in de eerste ronde van Uku J├╝rjendal (19-8-0) maar krijgt hij een directe nieuwe kans tegen de #3 gerankte Levi Rigters.

Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Martin Terpstra (100%, 1 Stemmen)
  • Levi Rigters (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op Zaterdag 7 Oktober in Bulgarije. Bekijk hieronder de aankondiging van Glory en klik hier voor meer informatie over het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsGloryKickboxing NieuwsNews

RELATED BY