Isis Verbeek verliest haar gevecht bij de Contender Series

De Nederlandse stapte zojuist de kooi in Las Vegas in de UFC Apex.

De Nederlandse Isis Verbeek (4-1-0) kreeg zojuist haar shot om een UFC contract te winnen. Ze vocht tegen de Zweedse Josefine Knutsson (5-0-0). Helaas voor de Nederlandse wist de Zweed het gevecht te controleren en te houden waar zij het gevecht wilde. In de stand up wist ze meer te connecten dan de Nederlander, maar het meeste succes had Knutsson in de clinch tegen het hek.

In de 3de ronde wist Verbeek agressief uit de haar hoek te komen en was gebrand om de partij te finishen, maar helaas slipte The Fight Queen en belandde de Zweed bovenop haar waarmee ze de ronde ook op haar naam wist te zetten en won de partij via unanimous decision. Helaas geen UFC contract voor Verbeek.

Volgende week vecht nog een Nederlander bij de Contender Series Yousri Belagroui, klik hier voor meer informatie over die partij.

Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de uitslag van de partij:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultatenUFCUFC

RELATED BY