Errens lijdt tweede UFC verlies in Singapore

Gisteravond vocht de Nederlander uit Heerlen zijn 2de gevecht voor de UFC.

Jarno Errens (13-5-1) vocht in September 2022 zijn debut bij de organisatie die de Nederlander verloor via majority decision. Gisteren trad hij na een lange blessure weer de kooi in tijdens UFC Singapore tegen SeungWoo Choi (11-6-0)

Beide mannen begonnen meteen met een sterke low kick waarbij ze scheen tegen scheen gingen. Alle twee raken ze hun tegenstanders goed in de eerste ronde die erg gelijk op ging. In de tweede ronde wist Errens zijn tegenstander met een uppercut naar het canvas te werken maar kon de partij uiteindelijk niet finishen.

In de derde ronde waren de lowkicks van Choi te zwaar en daarmee kreeg hij Errens naar de grond. Ook hij wist de partij niet af te maken maar had in de ogen van de jury genoeg gedaan om unanieme overwinning te boeken.

Bekijk hieronder de uitslag van de UFC en klik hier voor meer informatie over het evenement:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultatenUFCUFC

RELATED BY