Isis Verbeek keert direct terug de kooi in bij Invicta

De Nederlandse vocht afgelopen maand bij Dana White's Contender Series

3 weken geleden stapte de Nederlandse Isis Verbeek (4-2-0) de kooi in in de UFC Apex tijdens Dana White’s Contender Series. Ze vocht tegen de Zweedse Josefine Knutsson (6-0-0) en verloor de partij via unanimous decision. The Fight Queen laat er geen gras over groeien en zal eind Oktober direct weer de kooi instappen bij Invicta FC. Dit zal haar 3de gevecht worden voor de organisatie.

Verbeek komt nu te staan tegenover de Braziliaan Valesca Machado (12-4-0) die net als Verbeek ook bij de Contender Series vocht en verloor. Machado vocht 4 keer bij Invicta FC en won daar 3 van. Ze won daarmee een title shot en verloor die van de kampioen via decision. Nu keert ze terug tegen Verbeek om weer omhoog te klimmen in de rankings.

Wie denk je dat dit gevecht zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Isis Verbeek (100%, 1 Stemmen)
  • Valesca Machado (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op Zaterdag 27 Oktober in Citizens House of Blues in Boston, Amerika. Klik hier voor meer informatie over Invicta FC 54 en bekijk hieronder aankondiging van Invicta:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY