Leon Jansen, Diar Mohammed & Trio Pham op GMC 35

3 Nederlanders zullen vechten op Duitse podium in Oktober

Het is al even terug dat we nieuws hadden over Leon Jansen (2-2-0) die weer terug keert in de kooi na 3 jaar niet te hebben gevochten. Voor het laatst vocht de Nederlander bij Akira FC 1 in September 2020 en verloor daar zijn 2de partij tegen Mo Elawil (toen 2-1-0). Elawil wist met een upset te winnen door de BJJ expert te submitten in de eerste ronde.

Nu keert Jansen weer terug de kooi in tegen Firat Sabaz (0-1-0). De Duitser zal zijn 2de pro partij vechten tegen de Nederlander en strijden voor zijn eerste winst. Hij vocht zijn debut in Maart 2022 en verloor die partij via split decision. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Leon Jansen (0%, 0 Stemmen)
  • Firat Sabaz (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Een heavyweight gevecht zal ook plaatsnemen tussen Diar Mohammed (1-0-0) & Florent Iseni (0-0-0). Mohammed vocht zijn amateur debut bij LFL New Talent 2  in Oktober 2022 waar hij ook een unanimous decision wist te winnen. Nu komt hij te staan tegen MMA debutant Florent Iseni. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Mohammed Diar (0%, 0 Stemmen)
  • Florent Iseni (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Trio Pham Minh (0-3-0) zal zijn 3de gevecht houden bij de Duitse organisatie en proberen zijn eerste pro win te pakken. Hij vocht voor het laatst in April 2022 bij GMC en verloor zijn in de 1ste ronde via TKO. Minh zal het op gaan nemen tegen Ahmad Abbas (0-1-0) die zijn debut zal maken bij de organisatie.

Hij vocht voor het laatste in 2011 en verloor die partij ook. Nu komt hij te staan tegen de Nederlander ook in strijd voor zijn eerste winst. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Trio Pham Minh (0%, 0 Stemmen)
  • Ahmad Abbas (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op Zaterdag 14 Oktober in GMC Arena in Gelsenkirchen, Duitsland. Klik hier voor meer informatie over GMC 35 en bekijk hieronder de aankondigingen van GMC:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by German MMA Championship (@gmc_mma)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by German MMA Championship (@gmc_mma)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by German MMA Championship (@gmc_mma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY