Stanislav Romanov zal vechten op European Beatdown 9

De Nederlander zal is weer opzoek naar een win voor dit jaar

Stanislav Romanov (3-12-0) heeft dit jaar alweer 2 keer gevochten en helaas niet met geluk. Hij vocht 2 keer bij Levels Fight League dit jaar en verloor beide partijen via unanimous decision. Hij komt dit keer te staan tegenover Damien Berteaux (11-8-0).

De Belg gaat op zijn thuisbasis het opnemen tegen Romanov. Hij vocht al 3 keer eerder bij de organisatie en verloor zijn laatste partij in 2019. Hij zal net als Romanov gebrand zijn voor hun eerste win in 2023.

Het evenement zal plaatsnemen op Zaterdag 07 Oktober in Mons Arena in Mons, Belgie. Klik hier voor meer informatie over European Beatdown 9.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY